Klimbos Harderwijk Kom klimmen in Klimbos harderwijk 8.8 uit 10 op basis van 753 beoordelingen. 753 gebruikersrecensies.

45 gave klimelementen · unieke rollercoaster zipline · Free Fall

Klimbos Harderwijk
korting met ideal betalen TIP: Ontvang 5% korting op een online reservering met de kortingscode "pakjekorting"! Is het klimbos de hele dag geopend? Kom dan in het eerste tijdsblok klimmen en pak extra korting!
8.8

Wat zeiden onze bezoekers?

  • Dhr. Nynke Bruining: "We hebben een top middag gehad. Leuke begeleiding op soms spannende momenten! Je voelt je er veilig bij! Aan iedereen aan te raden die van wat uitdaging houdt!"

  • Dhr. Anne Marie van īt Hof: "Heel leuke middag. En erg leuk geholpen met de kleinste diehet toch wel erg spannend vind. Hij heeft onder begeleiding van een toffe medewerker toch met plezier het hele parcours afgemaakt. "

  • Dhr. Lara Post: "Alles is goed geregeld. Goede instructie vooraf. Leuk klim parcour, uitdagende hindernissen. Wij hebben een super leuke ochtend gehad. "

  • Dhr. D.J.H. Jansen Jansen: "Ik vond het SUPER leuk! Groetjes van Sem ( 7 jr. )"

  • Dhr. Elma Pasman: "Lange kabelbaan en sprong erg leuk. Voor een beginnende klimmer start het parcours moeilijk. Genoeg hulp van blauwe helm te krijgen, maar eigen succeservaring opdoen is natuurlijk fijner. "

Hier vind je Klimbos Harderwijk

Kaart Veluwe

Direct langs de A28
bij Harderwijk, nog geen
20 minuten vanaf
Amersfoort & Zwolle

Boekhorstlaan 2
3847 LP Harderwijk
085-0645246
info@klimbosharderwijk.nl