Klimbos Harderwijk Kom klimmen in Klimbos harderwijk 8.9956565564006 uit 10 op basis van 3652 beoordelingen. 3652 gebruikersrecensies.

45 gave klimelementen · unieke rollercoaster zipline · Free Fall

Klimbos Harderwijk

Eurosparen Actie


Leuk dat je komt klimmen in Klimbos Harderwijk via Eurosparen. Via deze pagina kan je jouw reservering plaatsen. Heb je een 50% kortingsvoucher van Eurosparen? Dan is deze alleen te verzilveren vanaf 28 augustus! De 30% kortingsvoucher kan je verzilveren tot en met 31 augustus.

01. Kies hieronder de datum en het tijdsblok waarin je wilt komen klimmen en maak een reservering aan.
02. Let op! Vul bij de laatste stap van het reserveringsproces de barcode(s) van jouw Eurosparen ticket(s) in als kortingscode (het getal bestaat uit 13 cijfers). De waarde van het ticket(s) wordt vervolgens automatisch met het totaalbedrag verrekend.
03. Je ontvangt een bevestiging van Klimbos Harderwijk dat jouw reservering is geplaatst. Hierin staat ook je reserveringsnummer.

Tot slot: veel plezier in het sensationele Klimbos Harderwijk!

De Eurosparen actie is niet te gebruiken in combinatie met arrangementen.

Let op: Kinderen van 12 jaar en jonger mogen alleen klimmen onder begeleiding van een meeklimmende volwassene (13 jaar en ouder). Eén volwassene mag hierbij maximaal 3 kinderen van 12 jaar en jonger begeleiden. Hier wordt geen uitzondering op gemaakt!